Sportret - Avanti31

Sportret

Sportret

Sportret Dirk van de Sande

2 januari 16:15  Voor het eerste Sportret van 2023 zijn we op bezoek geweest bij een voormalig selectiespeler, die tegenwoordig regelmatig als scheidsrechter op ons sportpark te vinden is, en soms ook nog assistent scheidsrechter is bij Avanti 2. We waren te gast bij Dirk van de Sandemeer »


Sportret Niels Heestermans

31 oktober 22:45  Onlangs zijn we op bezoek geweest in Sint-Michielsgestel of beter gezegd in het beruchte en bekende “Maaskantje” waar we te gast waren bij iemand uit een echte “Avantifamilie”. Zijn vader Fons is penningmeester in het bestuur van sv Avanti’31 en hij is ook nog secretaris van onze Supportersvereniging, zijn moeder Marjon verzorgt de ledenadministratie van onze vereniging en zijn broer Jordi is teamgenoot van Avanti 6. We waren te gast bij Niels Heestermansmeer »


Sportret Walter Fransen

11 september 21:15  Voor het eerste Sportret van na de afgelopen vakantieperiode zijn wij op bezoek geweest bij Jeugdcommissie lid en bestuurslid van onze vereniging Walter Fransenmeer »


Sportret Toon van der Heijden

14 april 8:00  Voor deze editie van de rubriek Sportret zijn we op bezoek geweest bij iemand waarvan wij denken dat hij echt “blauw-wit” bloed heeft. Kleinzoon van Toon (de stale) van der Heijden, waarnaar hij vernoemd is, en ondanks zijn jonge leeftijd van 20 jaar al een routinier in ons 1e elftal, niemand minder dan: Toon van der Heijdenmeer »


Sportret Ad Mathijsen

18 februari 15:45  Voor deze uitgave van het Sportret zijn we bij onze, met alle respect, oudste actieve voetballer die onze vereniging rijk is op bezoek geweest. Wij waren te gast bij niemand minder dan Ad Mathijsenmeer »


Sportret Renzo Brus

12 januari 18:30  Voor het eerste Sportret van 2022 zijn we op bezoek geweest bij de huidige aanvoerder van ons vaandelteam, waarin ook zijn broer Mauro speelt. Waar sv Avanti’31 binnen zijn familie een grote rol speelt, want zijn zus Joucke is werkzaam in onze kantine en zijn vader is 11 jaar voorzitter van onze vereniging geweest en nu nog steeds bestuurslid. We hebben een mooi, gezellig en informatief gesprek gehad met niemand minder dan Renzo Brusmeer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!