Sportret

Sportret

Sportret Roy van Helvoirt

6 augustus 8:45  Toen wij 27 jaar geleden, in 1994, ons eerste Sportret maakten, gingen wij op bezoek bij Toon van Houtum. De Avantikrant werd in die tijd nog gestencild en met een aantal vrijwilligers ingelegd, waarna deze door bezorgers werd rondgebracht. Inmiddels zitten we in het digitale tijdperk en kunnen we de bijzonderheden met betrekking tot onze krant digitaal lezen. De laatste jaren hebben we leden van Avanti geïnterviewd die in 1994 nog niet geboren waren. meer »


Sportret Geert Habraken

15 maart 16:15  Voor deze uitgave van Sportret zijn we bij een man geweest die al op jonge leeftijd bij Avanti is gaan voetballen. Hij werkt inmiddels als zzp-er in de installatietechniek. Ondanks zijn drukke werkzaamheden heeft hij toch zitting genomen in de sponsorcommissie van onze vereniging.meer »


Sportret Steff van Kaathoven

2 oktober 19:15  Voor deze uitgave van Sportret zijn we bij een jongeman geweest die in de selectie van onze vereniging als keeper speelde. Echter, hij heeft vorig seizoen besloten om weer als voetballer te gaan spelen. Een aparte, maar wel moedige beslissing. Hij heeft ook de ambitie om als voetballer weer in ons eerste elftal te gaan spelen.meer »


Sportret Sjef Weber

2 mei 12:00  Voor dit Sportret zijn we bij een man geweest die geboren is in Den Bosch en als trainer bij verschillende verenigingen actief is geweest. Voor Avanti 31 is hij erg belangrijk geweest en heeft ons vaandelteam naar de 1e klasse gebracht. Het hoogste niveau ooit door onze vereniging bereikt.meer »


Sportret Bas Ulehake

16 februari 20:00  Deze keer hebben we voor Sportret een persoon benaderd, die al bijna zijn hele leven actief is binnen onze voetbalvereniging. We hebben een leuk gesprek gevoerd met:meer »


Sportret Peter Kappen

24 oktober 14:15  Voor deze uitgave van Sportret zijn we op bezoek geweest bij een man die op den Boschweg is geboren. Hij is als kleine jongen bij Avanti gaan voetballen en later is hij op de een of andere manier altijd verbonden gebleven met onze club. meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!