Sportret

Sportret

Sportret Walter Fransen

11 september 21:15  Voor het eerste Sportret van na de afgelopen vakantieperiode zijn wij op bezoek geweest bij Jeugdcommissie lid en bestuurslid van onze vereniging Walter Fransenmeer »


Sportret Toon van der Heijden

14 april 8:00  Voor deze editie van de rubriek Sportret zijn we op bezoek geweest bij iemand waarvan wij denken dat hij echt “blauw-wit” bloed heeft. Kleinzoon van Toon (de stale) van der Heijden, waarnaar hij vernoemd is, en ondanks zijn jonge leeftijd van 20 jaar al een routinier in ons 1e elftal, niemand minder dan: Toon van der Heijdenmeer »


Sportret Ad Mathijsen

18 februari 15:45  Voor deze uitgave van het Sportret zijn we bij onze, met alle respect, oudste actieve voetballer die onze vereniging rijk is op bezoek geweest. Wij waren te gast bij niemand minder dan Ad Mathijsenmeer »


Sportret Renzo Brus

12 januari 18:30  Voor het eerste Sportret van 2022 zijn we op bezoek geweest bij de huidige aanvoerder van ons vaandelteam, waarin ook zijn broer Mauro speelt. Waar sv Avanti’31 binnen zijn familie een grote rol speelt, want zijn zus Joucke is werkzaam in onze kantine en zijn vader is 11 jaar voorzitter van onze vereniging geweest en nu nog steeds bestuurslid. We hebben een mooi, gezellig en informatief gesprek gehad met niemand minder dan Renzo Brusmeer »


Sportret van Frans van Rozendaal en Noud Bouwmans

5 november 9:15  In augustus verscheen het laatste Sportret dat door Frans van Rozendaal en Noud Bouwmans geschreven was. Zij zijn er na vele jaren mee gestopt. Hun opvolgers zijn Jan Hellings en Jack Brus. Voor hun eerste Sportret bezochten zij hun voorgangers.meer »


Sportret Roy van Helvoirt

6 augustus 8:45  Toen wij 27 jaar geleden, in 1994, ons eerste Sportret maakten, gingen wij op bezoek bij Toon van Houtum. De Avantikrant werd in die tijd nog gestencild en met een aantal vrijwilligers ingelegd, waarna deze door bezorgers werd rondgebracht. Inmiddels zitten we in het digitale tijdperk en kunnen we de bijzonderheden met betrekking tot onze krant digitaal lezen. De laatste jaren hebben we leden van Avanti geïnterviewd die in 1994 nog niet geboren waren. meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!