Avanti 31 - Avanti31

Avanti 31

Avanti 31

Avanti’31 en Schijndel/De Wit delen de punten na een vooral spannende wedstrijd

Vandaag, 2 oktober 10:45  Op een zonovergoten sportpark Zuideinderpark speelden Avanti’31 en Schijndel/De Wit voor de tweede keer binnen enkele weken tegen elkaar. De bekerwedstrijd van begin september was door Avanti’31 duidelijk gewonnen. Dat dat geen enkele garantie gaf op een nieuwe overwinning bleek zondagmiddag. Avanti’31 begon sterk aan de wedstrijd, kwam ook na 8 minuten op voorsprong maar zag in het verloop van de eerste helft dat Schijndel/De Wit het initiatief overnam. Dat leidde kort voor rust tot de gelijkmaker. Na rust werd de wedstrijd rommeliger. De kansen die er kwamen voor beide ploegen werden niet benut met als resultaat een gelijkspel, wat wel een terechte uitslag was.meer »


Vrijwilligersavond op vrijdag 6 oktober

29 september 14:00  Vanwege de kantineverbouwing ging de traditionele vrijwilligersdag op de eerste zondag van juli dit jaar niet door. De kantine is deze week weer open gegaan, en dit willen we dan ook graag met al onze vrijwilligers vieren. Daarom is op vrijdag 6 oktober vanaf 20:30 uur de vrijwilligersavond voor alle vrijwilligers van Avanti (inclusief partner) in de vernieuwde kantine van Avantimeer »


Avanti’31 verliest eerste competitiewedstrijd in de 2e Klasse van Berghem Sport

25 september 11:30  Het was zondagmiddag een wedstrijd tussen een elftal dat vorig seizoen kampioen werd in de 3e Klasse en een elftal dat degradeerde uit de 1e Klasse. Dat laatste elftal, Berghem Sport, trok uiteindelijk aan het langste eind, maar een gelijkspel had een betere weergave van het wedstrijdbeeld gegeven. Beide ploegen gaven weinig kansen weg, maar creëerden dan ook weinig kansen. Scheidsrechter Manuel Lopes, ook net door de KNVB gepromoveerd naar de 2e Klasse, leidde de wedstrijd moeiteloos.meer »


Stem nog snel voor Rabo ClubSupport voor onze jeugdafdeling!

25 september 9:00  Avantivrienden en -vriendinnen, Dit jaar doet s.v. Avanti ’31 weer mee aan Rabo ClubSupport. Helaas is de Supportersvereniging, als onderdeel van s.v. Avanti ’31, met ingang van dit jaar uitgesloten van deelname. Iedereen die een rekening heeft bij Rabo Hart van de Meierij (HvdM) en ook lid is van deze bank, kan vanaf 4 september weer stemmen uitbrengen op verenigingen van haar of zijn keuze. meer »


Keezen toernooi Avanti'31

23 september 20:15  Op dinsdag 10 oktober wordt er een keez-toernooi georganiseerd in de kantine van Avanti’31.meer »


Avanti JO15-1 in het nieuw!

23 september 19:15  Zaterdagmiddag heeft Avanti JO15-1 haar eerste wedstrijd gespeeld in nieuwe wedstrijdtenues. Ook zijn er inloopshirts, trainingspakken, coachjassen & tassen geschonken door een viertal sponsoren.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!