Daan Schellekens: daanschellekens7@hotmail.com - Avanti31

Daan Schellekens: daanschellekens7@hotmail.com

Daan Schellekens: daanschellekens7@hotmail.com

Daan Schellekens heeft aangeven dat hij graag voor onze vereniging de taak van vertrouwenspersoon op zich wil nemen, hij stelt zich graag aan iedereen voor:

foto_vertrouwenspersoon.jpeg

Beste leden van Avanti'31,

 

Mijn naam is Daan Schellekens, geboren in 1981 en met mijn vriendin en drie kinderen woon ik in Schijndel. Ik heb vroeger zelf bij avanti’31 gevoetbald, momenteel kom ik er vooral nog als toeschouwer.

In het dagelijks leven ben ik huisarts in Rosmalen. Het bestuur heeft mij mede vanwege die achtergrond gevraagd om vertrouwenspersoon te zijn.

Een vertrouwenspersoon kan met je meedenken en advies geven als je met een lastig probleem zit en nog niet direct de juiste oplossing ziet. Het is namelijk niet altijd makkelijk om met een probleem direct op je trainer of op het bestuur af te stappen. Ik wil benaderbaar zijn voor iedereen die bij avanti’31 betrokken is, zoals spelers, coaches, begeleiders, ouders, familie, etc.

Het kan zeer uiteenlopende zaken betreffen. Bekende voorbeelden zijn grensoverschrijdend gedrag, seksuele intimidatie, geweld, pesterijen, psychische klachten, discriminatie, verslaving etc. Uiteraard blijft alles wat je zou willen bespreken strikt vertrouwelijk tussen ons, tenzij we anders overeenkomen.
Voor de duidelijkheid; ik ben geen bestuurslid of beleidsmaker, ik ben een onafhankelijke gesprekspartner.

Je kan me mailen, bij voorkeur geef je daarbij je telefoonnummer door zodat ik je op een geschikt moment kan terugbellen. Als je dat lastig vindt, kunnen we verdere contacten ook per mail blijven doen.

 

Sportieve groeten!

Daan Schellekens

e-mail : daanschellekens7@hotmail.com

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!