Daan Schellekens: daanschellekens7@hotmail.com - Avanti31

Daan Schellekens: daanschellekens7@hotmail.com

Daan Schellekens: daanschellekens7@hotmail.com

In het Bestuur werd al geruime tijd gesproken over de wenselijkheid om bij sv Avanti'31 een vertrouwenspersoon aan te stellen. We zijn er dan ook erg tevreden mee dat we binnen de vereniging iemand hebben gevonden die deze taak op zich wil nemen en die er gezien zijn achtergrond ook heel goed voor geschikt is. Met de aanstelling van een vertrouwenspersoon denken we een flinke stap gezet te hebben in de richting van een 'veilige' vereniging waarin iedereen met plezier kan sporten.
Daan Schellekens,
huisarts in Rosmalen en zelf voetballer in ons 7e elftal, heeft aangeven dat hij graag binnen onze vereniging de taak van vertrouwenspersoon op zich wil nemen.

Daan stelt zich graag aan iedereen voor:


Beste leden van Avanti'31,

Mijn naam is Daan Schellekens, ik ben 35 jaar en al sinds mijn vroege jeugd lid bij Avanti'31. De laatste jaren speel ik mijn potjes in het zesde elftal.

In het dagelijks leven ben ik huisarts in Rosmalen. Het bestuur heeft mij mede vanwege die achtergrond gevraagd om voor haar leden en alle betrokkenen rondom de club een vertrouwenspersoon te zijn. Deze functie was tot op heden niet officieel ingevuld.

Een vertrouwenspersoon kan je benaderen als je zit met een lastig probleem, maar nog geen goede raad weet. Soms is het namelijk erg moeilijk om direct naar je trainer te stappen, of naar het bestuur of naar je ouders, familie of vrienden.

Het kan zeer uiteenlopende zaken betreffen, zowel thuis als binnen de club. Bekende voorbeelden zijn grensoverschrijdend (seksueel) gedrag, geweld, pesterijen, psychische klachten, discriminatie, verslaving etc. Het kan zeer verlichtend werken om je problemen of zorgen te delen met een ander, dus blijf er niet alleen mee rondlopen!

Uiteraard blijft alles wat je zou willen bespreken strikt vertrouwelijk tussen ons, tenzij we samen besluiten bepaalde acties te ondernemen.

Mocht je liever willen bellen, geef dan even je telefoonnummer door via onderstaand email adres. Dan bel ik je spoedig terug.

Sportieve groeten,

Daan Schellekens

e-mail : daanschellekens7@hotmail.com

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!