Ik ben Jurre van Berkel, op zondag 14 April 2024 was ik Pupil van de week bij de wedstijd

Het was een leuke verrassing toen ze mij vertelde dat ik pupil van de week zou zijn.
Er werd een foto gemaakt voor in de krant en ik moest een paar vragen beantwoorden, zodat ze een stukje konden schrijven.

Op de dag zelf was ik om 13.00 uur op het sportpark en daar werd mij verteld wat we gingen doen.
Ik kreeg een shirtje en een trofee.
Eerst kreeg ik wat te drinken en daarna ging ik mezelf mee omkleden met het eerste elftal. Toen gingen we de warming up doen. En nog even de yell, daarna snel het veld op. Ik mocht voorop lopen met de wedstrijd bal onder mijn arm. Ik mocht ook de tos doen, Eendracht mocht kiezen en kozen de kant en Avanti trapte af.
Voor de echte aftrap mocht ik deze doen en naar het doel dribbelen. Ik scoorde met een panna.
Toen begon de wedstrijd die ik vanuit de dug-out kon kijken.
De wedstrijd verliep niet zo goed ze kwamen met 0-1 achter en gingen de rust in met een 0-2 achterstand.  De 2de helft ging een stuk beter. In de 53ste minuut scoorde Teun Kuijpers de 2-1 en ver in de blessure tijd maakte Teun Kuijpers de gelijkmaker 2-2.

Ik vond het een super leuke en spannende wedstrijd.
Toch nog een puntje. Teun Kuijpers is “the Man of the Match”.
Na de wedstrijd mocht ik mee de kantine in en kreeg ik een bal met daarop alle handtekeningen van de spelers.  Ook nog een frietje en een frikandel gegeten.

Het was een super leuke dag om nooit meer te vergeten.