Biljartvereniging

Biljartvereniging

Biljartclub en nog vijf…….

Biljartclub en nog vijf…………………… Dinsdag 22 September.

23 september 18:30  Op deze dinsdag avond werden er 4 wedstrijden gespeeld. Als eerste speelden Henk Toelen (28 tegen Jo v.d. Meerendonk (30) tegen elkaar. Henk begon goed aan de wedstrijd en wist in zijn eerste 5 beurten 8 caramboles te maken. Jo bleef hier met 5 caramboles enigszins op achter. Helaas kon Henk dit goede begin niet vasthouden en kon in zijn volgende 4 beurten geheel niet tot scoren komen. meer »


Biljartclub nog vijf………………….. Dinsdag 15 September.

16 september 20:00  Op deze dinsdag werden door verschillende omstandigheden slechts 4 wedstrijden gespeeld. De eerste partij van de avond werd gespeeld door Henk Kanters(26) en Jo v.d. Meerendonk(30) Het was Jo die het sterkst uit de startblokken kwam en in zijn eerste beurt gelijk een serie van 5 wist te maken.meer »


Biljartclub en nog vijf………………….. Dinsdag 8 September.

9 september 21:15  De eerste partij van deze avond werd gespeeld door Jos v Heeswijk (65) en Henk Kanters (26) voor Henk was het zij eerste wedstrijd omdat hij vorige week was vrijgeloot. Henk kwam dan ook maar moeizaam op gang en wist in zijn eerste 6 beurten slechts 3 caramboles te maken. Jos wist hier 18 caramboles tegenover te zetten waardoor de spanning al snel uit de wedstrijd verdwenen was.meer »


Biljartclub en nog vijf…………………….. Dinsdag 1 September.

2 september 15:45  Na een lange tijd van onzekerheid i.v.m. de coronamaatregelen zijn we toch op 1 september weer kunnen starten met de nieuwe competitie. Hopelijk kunnen we deze dit keer wel tot een goed einde brengen. Hiervoor wordt van alle leden wel uitdrukkelijk gevraagd om de betreffende coronaregels in acht te nemen. meer »


Biljartclub en nog vijf……………………………… Dinsdag 10 Maart.

11 maart 13:00  Op deze avond werden er slechts 2 wedstrijden gespeeld. In de eerste partij speelden Bert v Alebeek (47) en Henk Toelen(30) tegen elkaar. Vooral voor Henk een belangrijke wedstrijd i.v.m. de kansen die hij nog had op het kampioenschap. Het begin van deze wedstrijd was voor beide spelers niet goed. meer »


Biljartclub en nog vijf…………………….. Dinsdag 3 Maart.

4 maart 12:45  De eerste partij van deze avond werd gespeeld door Jack v Uden(24) en Jo v.d. Meerendonk(28) Het werd een typische alles en niets wedstrijd waarin het bij de ene wel en bij de ander niet wil lukken. Het was Jo die al snel een mooie voorsprong te pakken had. Jack daarentegen had alle moeit om tot scoren te komenmeer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!